Beoordelingen

16-06-2024
 

"Vanaf 16 juni een week het chalet van de familie Adema gehuurd. Het chalet was schoon, bedden opgemaakt, en koffie en theefaciliteiten waren aanwezig. We hebben van het chalet genoten helaas was het weer wat minder. We zullen zeker weer een keer terugkomen."

- Joke Zandstra -

15-08-2023

"Heerlijke midweek gehad op een mooie plek! Chalet is heel compleet ingericht (zowel met binnen- als buiteninventaris) en zeer schoon en netjes. De bedden liggen uitstekend en het eigen sanitair is keurig. Ook de camping is van alle gemakken voorzien en de omgeving is prachtig voor bv watersport, om te vissen maar ook om te fietsen oid. Genoeg te doen en te zien maar ook voor mensen die rust zoeken is het een heerlijke plek!"

- Dieke - 

14-08-2022

"Wat een geweldige 2,5 week hebben wij gehad in het chalet prima ligging en een hele fijne plek. Er is vanalles aanwezig om je er altijd te kunnen vermaken, een kast vol spelletjes, fijne tuinstoelen zelfs Netflix op de tv. Ook het contact met de eigenaresse verliep vlekkeloos alles perfect geregeld voor aankomst. We gaan hier zeker vaker komen!"

 -Willem & Silvia Bleeker-
 

Typ hieronder een beoordeling over uw verblijf: