Wat bieden wij

Een prachtige stacaravan in Earnewâld

De stacaravan (chalet) is splinternieuw en van vele gemakken voorzien. De stacaravan staat op Camping It Wiid en ligt middenin Natuurgebied de Alde Feanen. Zowel de camping als de natuur hebben veel te bieden. 


De Stacaravan

De stacaravan is nieuw en heeft twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. 

Er is een badkamer aanwezig met douche, toilet en wastafel. 

De woonkamer is gezellig ingericht met een zitgedeelte en een eetgedeelte. De keuken is voorzien van verschillende apparatuur: koelkast, vriezer, combi-ovenmagnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker. Koffie en thee is aanwezig. 

De gehele stacaravan is voorzien van horren om de insecten te kunnen weren. Een mobiele airco is aanwezig, indien nodig. Ook is de stacaravan uitgerust met centrale verwarming. 

Buiten is een mooi terras aangelegd met ruimte om te zitten of te liggen. In het hok staan twee fietsen, ligbedden en er kan gebruik gemaakt worden van verschillende spelmaterialen.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt!

Camping It Wiid

De camping ligt aan het water en is van alle gemakken voorzien. De stacaravan staat op veld T. Een haven is nabij voor eventueel uw boot. Voor meer informatie over de camping en de faciliteiten, verwijzen wij u door naar de website van Camping It Wiid: https://www.wiid.nl 

Een vakantie aan het water op Nationaal Park de Alde Feanen.